Stanislav Sevcik

Galleri     Præsentation     Kontakt     Nyt

         
 
Grønne Hjerter det skrev pressen  
 
 
metroXpress "Charme. selvtillid og lækre skår"   ¶¶¶¶

".. filmen synes at have sin egen særlige charme, der hurtigt er svær at stå for. Som mand er det nemt at genkende op til flere af filmens dilemmaer, og trods deres latterlige navne knytter man hurtigt venskabsbånd med Epo, Dingo og Farfar"

 

 
Berlingske "Seje cykler og sød sex"  ¶¶¶¶
 

"Ganske vist er disse mænd - altså Dingo, Farfar og Epo i Stanislav Sevcik, David Rousing og Hassan Preislers vittige og veloplagte udgaver - latent barnlige, lovlig liderlige og lettere latterlige, men så meget desto nemmere er det at identificere sig med dem for den gennemsnitlige mandlige tilskuer, mens den kvindelige forhåbentlig vil betragte dem mildt hovedrystende med omsorgsfuld overbærenhed" og "Et tiltalende nyt talent gør med andre ord her sin forfriskende entré i dansk film, og som ivrig cyklist må man begejstres ekstra for »Grønne Hjerter«, der for eksempel fik Berlingskes furede anmelder til at føle sig adskillige år yngre, end han faktisk er. Virkningen var kun midlertidig, men livsalig, så længe den varede."

Læs hele anmeldelsen her

 

 
Nordjyske Stiftstidende ¶¶¶¶

"Man bliver straks charmeret af de tre fyre, Epo, Dingo og Farfar, denne film handler om. Tre 30-årige drengerøve, grønne cykelbude, legebørn, ude af stand til at tage noget alvorligt. Jo, fodbold, bajere, scoretricks og hurtige fornøjelser, det er det, deres liv består af - og har bestået af siden de var store drenge, også af år

Det er en herlig, hurtig, fræk og meget morsom film. Den har en eventyrligt charmerende drengerøvsdialog, som formentlig vil være fuldkommen outdated om tre år, så gade-nutids-københavnsk er den.

Filmens uventet store styrke er dens besætning med (næsten) lutter ukendte ansigter  |  Hassan Preisler, David Rousing og Stanislav Sevcik er cykeldrengene, Laura Bach og Christine Albeck Børge er nogle af pigerne.

At det er nye ansigter er selvfølgelig en sandhed med udløbsdato. Man skal nok ikke være for længe om at se den - for sådan en filmdebut har kun én logisk konsekvens: Snart er de allesammen med overalt!...
 

Læs hele anmeldelsen her

 
Politiken "Grøn er vårens hæk"  YYY

"..
film af mænd om mænd er en sjældenhed, og Preben Lorentzen har trods alt begået en. 'Grønne hjerter' er en low budget-begynderfilm, men bedømt som sådan slet ikke så dårlig. Hans tre unge mænd er cykelbude i grønt, de cykler rundt i København og på Østerbro, som er smukt fotograferet, som om det var sommer, hvad det sjældent er. De tre unge har en vitalitet, som er velgørende og måske hænger sammen med, at de får chancen her: Hassan Preisler som Epo, David Rousing som Farfar og Stanislav Sevcik som Dingo. Tre gode typer."

læs hele anmeldelsen her

 

 
Urban "Charmerende cykelkomik"   ¶¶¶

 
".. det er lykkedes at lave en film der ikke alene fungerer - den både morer og rører" og "Der er flere velramte sandheder om mænd og mænds tanker og de tre hovedkarakterer er både søde og sjove"

Urban skrev også om musikken til filmen  |  Her er også Urbans omtale af filmen fra d. 4 april 

 

 
Cinemazone ¶¶¶¶ "...banal, skæv, men virkelig også herresjov, og man forlader biografen med en oplivet forårsstemning i maven."

 

 
Weekendavisen "...bobler af entusiasme. Manuskriptet husker skæve detaljer fra miljøet, og skønt man nu og da kan høre, at replikkerne er skrevne, er det fint at få dem fremsagt af friske stemmer og nye ansigter."

 

 
Andre Filmland, DR   ééé TV2  ¶¶¶ | AHOT.dk ¶¶¶¶    
     
  Hør musikken fra filmen  
 

 


17-02-2010